Un cerșetor a distrus o mașină în Arad la Kaufland. Oamenii străzii din Arad sunt din ce în ce mai agresivi.

Arad – Un bărbat cerșetor din Arad, a împins un cărucior de cumpărături într-o mașină parcată la Kaufland. Din păcate, propietarul a suferit pagube extrem de mari iar bara din față a avut de suferit.

Problema cu oamenii străziilor din Arad pare că nu se mai termină. În urmă cu câteva săptămâni un cuib de astfel de indivizi și-a făcut apariția la parcul UTA unde au pus stăpânire pe zonă, devenind extrem de recalcitranți. Mămicile nu mai puteau să umble în siguranță din cauza acestora.

De asemenea, zilele trecute, un cerșetor s-a urniat în public chiar în centrul din Arad. Deși în zona respectivă chiar atunci au trecut doi copii împreună cu mama lor, acesta și-a continuat nevoia cu ”unealta” la vedere. Un trecător a încercat să-l filmeze însă acesta a devenit deosebit de recalcitrant.

Un incident a avut loc ieri seara când un tânăr își vedea de drumul lui iar un cerșetor a ținut să-l insulte în cel mai brutal mod posibil.

Din păcate, orașul Arad este împânzit de astfel de indivizi iar lumea este absolut speriată de ei și agresivitatea lor. Pare că nimeni și nimic nu mai poate să îi oprească din a deranja cetățenii orașului.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here