AVERTISMENT 8.000 de articole pirotehnice deținute ilegal la Arad. Polițiștii fac verificări în detaliu.

Arad – Sărbătorile de Crăciun vin cu pași repezi. Cu aceeași pași ajung și materialele pirotehnice în orașul Arad. Mii de artificii, petărzi sau diferite pocnitori ajung prin metode ilegale în iubitul nostru oraș. Acestea pun viața consumatorilor în pericol, iar câțiva dintre cei care achiziționează materiale pirotehnice sunt copii.

Poliția cunoaște situația transportului și a comercializării ilegale de materiale pirotehnice în Arad. Aceștia încearcă an de an să se lupte cu aceste infracțiuni, iar câteodată reușesc să prindă rău făcătorii.

  • Dosar penal pentru domnul în cauză
  • Materialele pirotehnice pun viața în pericol

Conform comunicatului de la IPJ Arad aceștia au transmis: ”În după-amiaza zilei de 9 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat, pe raza muncipiului, un bărbat 43 de ani, din Arad, în timp ce transporta cu o autoutilitară 8.120 de articole pirotehnice de diferite mărci, modele și categorii (petarde, artificii, pocnitori), având cantitatea de aproximativ 25 de kilograme. Materielele pirotehnice, în valoare de aproximativ 9.500 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnce, fără drept.”

Astfel că, cei care dețin, transportă sau comercializează materiale pirotehnice într-un mod ilegal, riscă să fie sancționați aspru de către oamenii legii. De asemenea, atenționăm că aceste obiecte pun viața în pericol.

# informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here