VIDEO. Ucisă cu sălbăticie în Germania. Era o doctoriță româncă.

Tânăra mămică care a reușit să salveze mii de vieți, a fost ucisă cu sălbăticie în Germania. Deși aceasta a avut mii de pacienți pe mână, care s-au însănătoșit din cauza ei, viața Elenei a fost luată cu brutalitate.

Aceasta s-a întors luni din schimbul de noapte, de la spitalul la care lucra Herz-Jesu. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit în spatele blocului unde aceasta locuia. De asemenea, un suspect al crimei este chiar fostul iubit, ulterior fiind arestat.

Vecinii din zonă au găsit cadavrul în jurul orei 08:00, urmând să anunțe autoritățiile de cele văzute. Elena ar fi fost înjunghiată, iar acest lucru a cauzat decesul ei.

Zona a fost împânzită de procurori și criminaliști care au început să culeagă probe pentru a vedea cum s-a desfășurat crima și cine a fost cel care a ucis-o pe tânăra mămică.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here