Tânăr de 18 ani s-a sinucis în Vaslui. Iubita și familia lui l-au dat dispărut pe Cristi

Pe 8 decembrie, Cristi a fost dat dispărut de familie și iubită. Acesta a fost găsit mort în spatele Liceului ”Mihai Eminescu” din Bârlad. chiar la poligonul armatei. Tânărul s-a sinucis.

Toți cunoscuții băiatului se întreb ce l-a făcut pe acesta să se sinucidă. Nimeni dintre aceștia nu au reușit să înțeleagă gestul lui Cristi.

Băiatul de 18 ani era unul dintre cei mai buni elevi ai școlii la care învăța. Din păcate, acesta a fost găsit spânzurat în spatele clădirii de învățământ. Cei care au auzit de acest eveniment, au fost extrem de șocanți.

Iubita acestuia a transmis un mesaj pe Facebook:

„Iubitul meu a dispãrut de ieri de la ora 12, era în județul Vaslui.. Se numeste Andone Marius Cristinel, are 1,75 înalțime, brunet, ochi cãprui. Ieri avea pe el o geaca bleumarin, pantaloni negri, adidasi albi cu dungi albastre, geanta de la …. bleumarin.

Dacã l-ați vazut sau stiti ceva de el vã rog contactati-mã pe acest numãr 072….. Vã rog sã distribuiti mai departe.. Multumesc”.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here