OFICIAL Bradul din Arad este dat jos chiar acum. Acesta urmează să fie înlocuit.

Faimosul brad din Arad, zis și ”uscăciunea orașului”, ”tristețea orașului” sau ”ce are ea și nu am eu” urmează să fie dat jos din moment în moment. Acesta a reușit să păteze imaginea orașului cu succes. Totodată ”ce are ea și nu am eu” ( bradul ) a ajuns să fie de râsul unui oraș întreg dar și din împrejurimi.

Putem asocia acest brad cu tramvaiele din Arad. Compania de transport public din Arad ( CTP ) este cunoscută pentru practicarea unor prețuri exagerat de mari pentru servicii de toată rușinea, iar tramvaiele din dotare sunt unele extrem de vechi, luate de la tot felul de națiuni care nu au mai avut nevoie de ele. Acest brad, este și el unul urât, de care nu au mai avut nevoie alții iar cetățenii din Arad au trebuit să îl primească așa cum este.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here