Arădean insultat cu brutalitate de un om al străzii în Arad. Omul nu înțelege de ce s-a ajuns la așa ceva ”Este plin în oraș de ei”

În jurul orei 19:31, un tânăr din Arad a fost insultat extrem de brutal de un om al străzii care ar fi părut că vrea să devină agresiv. Acesta nu-și poate explica gestul făcut de omul străzii.

Tânărul povestește că se plimba liniștit pe stradă iar la un moment dat a trecut pe lângă individul respectiv care a început să-l insulte în cel mai brutal mod posibil. Băiatul a încercaat să se îndepărteze de omul străzii, însă acesta a continuat să audă în surdină cum insultele brutale parcă nu se mai terminau.

Nici până în acest moment băiatul nu reușește să înțeleagă ce l-a determinat pe omul străzii să recurgă la asemenea insulte fără ca el să-l fii deranjat cu ceva. Acesta a declarat: ”Tot ce am făcut era să trec pe lângă el în momentul acela… Nu știu cu ce am greșit., văd că este plin în oraș de ei

De asemenea, ieri pe 9 decembrie 2020, un alt om al străzii a început să-și facă nevoile în centrul din Arad. Acesta și-a scos ”unealta” la iveală, fiind nepăsător că în zonă trec și mămici cu copii lor.

Aradul a ajuns să fie un oraș dominat de astfel de oameni ai străzii care par să fie peste tot și deranjează cetățenii.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here