ARAD: Știa că are SARS Cov-2, dar nu a rămas în izolare. A pus viața cetățeniilor în pericol, în mod conștient.

ARAD. O femeie în vârstă de 44 de ani, a pus viața cetățeniilor din orașul Arad în pericol, într-un mod conștient. Aceasta cunoștea foarte bine că este infectată cu virusul SARS Cov-2, însă a ales să părăsească domiciliul.

Pe data de 8 decembrie 2020, jandarmii desfășurau activități de verificare în Arad, la persoanele care trebuiau să fie în izolate în carantină. Femeia de 44 de ani nu putea să fie contactată telefonic, iar jandarmii nu reușeau să o găsească.

Jandarmii au observat, la un moment dat, că o femeie și-a făcut apariția în zonă și afișa un comportament extrem de ciudat. Aceasta a devenit foarte agitată și părea că încearcă să se îndepărteze de locul unde a văzut jandarmii.

Autoritățiile au observat imediat reacțiile acestei femei, apoi i-au cerut să se legitimeze. Conform unor verificări, persoana din fața lor era chiar doamna căutată. Aceasta ar fi trebuit să rămână în izolare până în 17 decembrie.

Aceasta a mărturisit că motivul care a determinat-o să încalce legea și să pună viața oamenilor în pericol a fost rezolvarea unor probleme în oraș.

În cazul acesta, jandarmii au întocmit actele necesare pentru urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”zădărnicirea combaterii bolilor”.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here