Un om al străzii își făcea nevoile în centru la Arad. Orașul este dominat de acești indivizi.

În jurul orei 18:00, un om al străzii își făcea nevoile în centru la Arad fără să fie deranjat de absolut nimeni. Acesta și-a scos ”unealta” și a urinat peste o bordură ornamentală din beton cu mozaic situată în fața unui restaurant.

  • Cei care treceau pe ruta respectivă au trebuit să asiste șocați la o asemenea imagine.

Un trecător a încercat să surprindă acest moment cu camera însă bărbatul (omul străzii) a devenit extrem de agresiv și deranjat că nu își poate face treaba. Zona aleasă de acesta este una cu un flux ridicat de oameni. Chiar și la ora respectivă, o mamă cu doi copii de mână au trebuit să asiste la scene de groază.

Din păcate, orașul Arad este un cuib al acestor persoane. La prima vedere ai crede că aceștia fac legea în oraș. Doi turiști sosiți în Arad, în vara anului 2020, au fost șocați să vadă numărul mare de oameni ai străzii care erau foarte agresivi și se apropiau de tine chiar dacă degajau un miros insuportabil.

Totodată, cu câteva săptămâni în urmă, în cartierul UTA la un părculeț din zonă, un cuib de mai mulți oameni ai străzii s-au adunat și începeau să se manifeste tulburător față de persoanele din zonă. În acel moment mamelor le-a fost frică să-și lase copii afară, din cauză că acești indivizi i-ar putea mutila pe viață.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here