Bătaie de joc din partea CTP pentru ARAD. Se călătorește ca într-o cutie de sardine în PANDEMIE. Prețul biletului e exorbitant

CTP Arad nu se satură să mai umilească călătorii din oraș. Aceștia sunt supuși unei bătăi de joc fără sfârșit. Din păcate, oamenii sunt forțați să plătească un bilet exagerat de mare pentru a sta ca sardinele într-un tramvai pe pandemie.

În jurul orei 16:00, într-un tramvai linia 3, oamenii erau înghesuiți ca într-o cutie de sardine. Unii dintre ei purtau mască alții nu, astfel că viața acestor oameni este pusă în pericol. Condițiile oferite de CTP Arad sunt unele dintre cele mai slabe din Europa. Aceștia supun călătorii, pe banii lor ( a călătorilor ), la chinuri groaznice pe timp de pandemie, forțându-i să se înghesuie într-un vagon.

Din păcate este posibilitatea ca ceea ce se întâmplă în Arad din partea CTP să fie rea voință ori o mare nepăsare. La mesajul unui cititor am luat decizia să postăm acest articol pentru a vedea adevărata față a transportului în comun din Arad.

”De unde distanță?” – întreabă cel care ne-a avertizat de cele întâmplate. Aceași întrebare o adresăm și noi pentru CTP Arad.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here