Salariu de 4,000 lei lunar și un Jaguar ca profesor în Arad. În care liceu ”cad banii din cer”?

Domnița C. A., parte a consiliului municipal din Primăria Municipiului Arad, câștigă un salariu „decent” pentru un profesor. De asemena, doamna în cauză conduce un adevărat bolid de lux marca Jaguar. Atât de bine se plătește la liceu? Oare se plătește și fondul clasei sau se oferă câte o ”atenție”?

Astfel că, dacă analizăm puțin veniturile pe care domnța C. A. le-a obținut în 2019, vedem că aceasta a prestat ”Serviciul de profesor” chiar la Liceul cu Program Sportiv Arad, Str. Independenței nr. 3. Salariul pe care C. A. l-a obținut în anul 2020 pe postul de profesor a fost de 48,000 lei, adică 4,000 lei lunar.

Aceasta deține și un autoturism marca Jaguar, dobândit în anul 2009 prin ghiciți ce: cumpărare. Profesoara avea suficienți bani încât să-și permită un Jaguar în 2009.

Până la urmă, o felicităm pe doamnă pentru munca depusă dacă este una cât se poate de etică și cinstită. Însă, apare întrebarea dacă aceasta a obișnuit să ceară ”fondul clasei” sau avea un obicei în a primii ”o atenție”.

Astfel că, rugăm orice cititor să transmită informații legate de această doamnă pe pagina de Facebook: InfoArad link: https://www.facebook.com/InformatiiArad sau la adresa de email: office@infoar.ro

O anchetă în desfășurare realizată de www.infoar.ro

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here