BREAKING NEWS: Singapore acceptă carnea de pui crescută în laborator. Oamenii nu mai au nevoie să sacrifice animalele.

Oficial, Singapore este țara care aceptă carnea de pui crescută în laborator. Aceștia au primit acceptul celor care reglementează industria cărnii. În sfârșit oamenii nu mai trebuie să se hrănească cu carnea unor animale sacrificate.

Compania care va distribui carnea de pui crescută în laborator este un startup din San Francisco – Eat Just. Inițial, carea a fost folosită sub formă de nugget, dar încă nu se știe când e disponibilă.

Conform Barclays, piața pentru alternativele la carne este de aproximativ 140 de miliarde $ în următorii zece ani. Pentru a înțelege mai bine, această reprezintă 10% din industria totală de carne din lume.

De asemenea, savanții din UK cresc bacon în laborator, McDonalds introduce burger pe bază de plante iar Persuading China vor să vândă carne de porc transformată.

Un expert de la Agenția de Alimente din Singapore a declarat: ” S-a descoperit că este sigur să consumi astfel de hrană la anumite nivele. De asemenea a fost aprobat să fie vândut și sub formă de ingrediente în nuggets-urile de la Eat Just.”

S-a ținut să fie menționat că nu există antibiotice folosite în procesul de producție. Carnea de pui crescută în laborator are mai puțin conținut microbiologic decât cea reală.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here