Gest deosebit din partea celor 2 jandarmi arădeni – Aceștia au lăsat oamenii cu gura căscată

Cei doi jandarmi din Arad, pe numele lor Dan și Sebastian, au reușit să cumpere o mașină plină de lemne pentru o mamă cu trei copii. Aceștia au decis să facă acest gest fiindcă urmează o iarnă dificilă, iar mama are nevoie să-și crească copii în căldură.

Imagine Ioana Costas

Soțul celei care a dat naștere la trei copii, a fost o persoană extrem de abuzivă, iar femeia a reușit să scape din mâinile lui după ani de zile. Acum, femeia trăiește împreună cu cei trei copii pe care îi crește singură: Ioana, Monica și Alex.

Din păcate, singura locuință pe care mama, împreună cu copiii, au găsit-o, este o căsuță fără utilități unde o singură sobă este modalitatea prin care aceștia se încălzesc.

Mama acestor îngerași muncește din greu. Totuși există zile în care ea nu poate să se hrănească, deoarece nu este suficientă mâncare pentru toți și preferă să îi hrănească pe copii.

De asemenea, mama eroină a cumpărat o tabletă din banii ei pentru ca aceștia să poată participa la orele de la școala. Cei doi jandarmi, le-au mai oferit mamei celor trei copii: alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte.

“Aflând această poveste, colegii noștri, Dan și Sebastian, s-au mobilizat pentru a le asigura provizia de lemne. Din banii proprii, le-au cumpărat copiilor o tabletă, pentru ca aceștia să nu mai fie nevoiți să ceară ajutorul vecinilor în timpul programului școlar. De asemenea, le-au oferit Adinei și copiilor ei alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte și i-au promis mamei că vor continua să o ajute atunci când va fi nevoie. Îi felicităm pe colegii noștri pentru inițiativa lor!” – declarația reprezentanțiilor Inspectoratului de Jandarmerie Județean Arad

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here