CTP Arad umilește călătorii cu cele mai slabe servicii prestate la cel mai ridicat preț – ”Treaba lor că iau tramvaiul”

Cei de la CTP Arad vin zilnic la lucru și stau confortabil în scaunele lor călduțe, așteptând doar ziua de salariu fără să aducă un plus valoare companiei. Acest lucru rezultă dintr-o calitate umilitoare pentru cetățeni a serviciilor prestate de companie.

Prețul unul bilet la tramvaiele din dotarea CTP este de 3 lei. Ca să ne facem o idee, Timișoara are un preț de 2.5 lei pe bilet, însă au firobuze și tramvaie deosebil de moderne și îngrijite.

La Arad CTP și-a luat-o în cap, iar acum își permite să umiliească fiecare cetățean cu tramvaiele și autobuzele din dotare la prețuri exagerate. Un alt exemplu pentru care CTP Arad își bate joc de cetățeni reiese din declarațiile călătorilor:

”In 50% din cazuri programul nu se respecta. Iti expira biletul pana cand vine tramvaiul…iar in unele statii nici nu exista un program afisat! Rusine!!!”

”Nu înțeleg pentru ce mai este afișat programul tramvaielor, dacă nici vorba sa se respecte? Oare vatmanii nu știu la ce ora trebuie sa ajungă în statii? Și-au făcut un obicei din asta. Ma refer strict la linia 18. Dimineața în loc de 6,23 a ajuns în stația Maximilian la 6,17, iar cel de ora 6,34 vine la 6.44.”

”Foarte slab. Programul e acolo numa de forma. Nu e respectat deloc. Sunt zile in care stau si o ora si nu apare nici un tramvai. Ba mai sunt unii vatmani care nici nu opresc in statie chiar daca sunt oameni pe peron”

De asemenea, să nu te mire dacă lângă tine, în tramvai, s-ar putea urca și așeza un aurolac sau un om al străzii deosebit de periculos. Aceștia au permisiunea să urce în tramvaie când vor, după bunul plac. CTP Arad a ajuns o glumă extrem de tristă, la care cetățeanul din Arad asistă zilnic, iar cei care lucrează în companie probabil râd cel mai bine.

Un călător a declarat: ”Eu unul încerc să folosesc tramvaiul mai rar, chiar dacă îngheț de frig afară. Acum dacă alții merg, treaba lor că iau tramvaiul”.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here