Bărbatul își dorește un prieten la masa de Crăciun. Acesta a rămas văduv și vrea să împartă mancarea de Crăciun.

Bărbatu, care are 75 de ani, a rămas fără sufletul pereche în luna mai. Soția lui a murit din cauza unui cancer pancreatic, iar acesta a rămas singur în noua locuința. Acum, bătrânul de 75 de ani își caută un prieten pentru a împărți masa de Crăciun cu el.

De asemenea, bărbatul a declarat că: „Nu pot să trec singur prin această perioadă a anului”. Tony Williams locuiește în Marea Britanie, iar acum este singur după moartea soției lui.

Acesta a fost căsătorit timp de 36 de ani cu soția lui William Jo, care ulterior a murit de cancer pancreat în luna mai 2020. Cei doi s-au mutat recent în orașul Alton pentru ca soția să fie mai aproape de sora acesteia. Din păcate, bătrânul nu a reușit să-și facă prieteni până acum și se teme că va rămâne singur de Crăciun.

Tony a spus cu lacrimi în ochi că Jo era cea mai frumoasă persoană pe care a văzut-o vreodată în viața lui: ”Ea era totul. Noi doi eram suflete pereche. Totul s-a întâmplat atât de repede. A murit în brațele mele în nouă zile

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here