ȘOCANT Bărbat cu craniul fisurat și ureche perforată inclus la caz de Covid – Spitalul Județean Arad

În urmă cu trei luni, un bărbat a declarat că fratele său a fost nevoit să ajungă la spital din cauza mai multor probleme. Acesta a spus că fratele avea craniul fisurat, dublu hematom și una dintre urechi perforată.

Bărbatul care a reclamat ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Județean Arad a spus: ”A ajuns fratele meu cu craniul fisurat și dublu hematom și urechea perforată iar voi nimic .”

Cel care suferea de problemele enunțate mai sus, ar fi fost ”băgat la covid”, după cum susține fratele lui. De asemenea, acesta mai susține că nu avea legătură cu virusul Covid. Acesta a fost în spital de sâmbătă până miercuri.

În tot acest timp ( de sâmbătă până miercuri ), fratele celui care a reclamat incidentul nu a fost pansat. Întâmplarea a avut loc recent, în urmă cu 3 luni la Spitalul Județean Arad după cum a declarat bărbatul pe internet.

UPDATE

# infoar info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here