Asistentă împușcată mortal în timp ce conducea spre serviciu. Aceasta provine din Nashville

O asistentă care lucra la unitatea de îngrijiri intensive din Nashville, Tennesse a fost împușcată mortal în timp ce conducea spre serviciu. Tânăra asistentă lucrea la spitalul Saint Thomas West. Din păcate, trupul acesteia a fost găsit într-o baltă de sânge în mașina ei joi noapte.

Poliția din Nashville a confirmat cu un mesaj pe Twitter decesul asistentei. Aceștia au scris: ”O asistentă din Nashvile a fost omorâtă de niște gloanțe trase în mașina ei, un Mazda gri SUV, cât timp mergea pe ruta I-440 west btwn the Hillsboro Rd & West End ieșire. SUV-ul a fost găsit oprit în jurul orei 8:52 seara. Cine a călătorit pe această rută să sune la 615-742-7463.”

Tânăra avea 26 de ani și a fost împușcată mortal cât timp conducea. Aceasta a fost găsită de poliție în jurul orei 8:52, însă s-ar crede că a fost împușcată în jurul orei 6 seara.

Caitlyn Kaufman, asistenta decedată, provenea dintr-un orășel Chicora din Pennsylvania.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here