A început votul în toată țara pentru parlamentare 2020. Românii sunt așteptați cu milioanele la vot.

Astăzi, 6 decembrie 2020, secțiile de votare din toată țara s-au deschis la prima oră 07:00. Aproximativ 18 milioane de români sunt așteptați să vină la votul pentru parlamentarele 2020. De asemenea, ora maximă de votare este 21:00.

Voturile au început chiar de ieri, sâmbătă dimineața, unde o studentă din Noua Zeelandă a fost prima româncă care a votat la alegerile parlamentare din acest an.

Ziua de astăzi este una extrem de importantă pentru România. Pe 6 decembrie 2020, alegem oamenii care îi punem la cârma țării și care trebuie să lucreze în folosul acestei țări. Pentru a câștiga prosperitate în țară, trebuie să avem o clasă politică care să acționeze numai în interesul unei națiuni și a cetățenilor acesteia.

Astfel că, nu irosiți votul de astăzi și mergeți să vă alegeți următoarea generație de parlamentari. Românii sunt așteptați cu milioanele la secțiile de vot din toată țara dar și din străinatate.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here