Român găsit mort la volan în Italia. Acesta era șofer de TIR și se afla într-o parcare

Incidentul a avut loc în orașul Salbertrand din provincia Torino, Italia. Bărbatul avea 54 de ani și era șofer de tir la o companie din Italia. Acesta a fost găsit mort la volanul unui TIR, care era parcat pe marginea autostrăzii în zona de servicii.

Autostrada pe care se afla bărbatul era Gran Bosco Ovest iar polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit decedat pe acesta. Totuși cei care au făcut anunțul cu moartea românului de 54 de ani este o publicație locală – Valsusa Oggi.

Conform jurnaliștilor din italia, bărbatul aflat la volanul tirului ar fi decedat din cauza unei afecțiuni medicale de care acesta suferea. Firma la care lucra bărbatul de 54 de ani era din Torino și se ocupa cu transportul prin TIR.

Nu este singurul, un alt șofer de TIR a mai fost găsit mort

Din păcate, aceasta nu este singura întâmplare cu un român găsit mort la volan. În luna august din 2020 a fost găsit un alt român, șofer de TIR, mort în cabina lui. De asemenea, ca și în cazul bărbatului de 54 de ani, acesta se afla într-o parcare.

În vara lui 2020, un bărbat de 64 de ani care se afla în cabina unui TIR a fost găsit mort. Patronul companiei a observat pe GPS că bărbatul staționa foarte multe ore în parcare, astfel a alertat poliția.

Autoritățile care au ajuns la fața locului au văzut că este ceva neînregulă cu acesta. Paramedicii ajunși și ei au constatat că bărbatul nu oferea semne de viață. Aceștia au încercat să îl ajute pe bărbat, însă nu se mai putea face nimic.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here