A zburat din ambulanță cu tot cu targă, apoi a murit. Ambulanța s-a răsturnat în urma accidentului

După ce o mașină a creat un accident în care a fost implicată ambulanța, pacientul a murit. Întâmplarea a avut loc în Moscova, Rusia. Pacientul care se afla în ambulanță a zburat cu targa din aceasta, urmând ca mai apoi să moară.

Imaginea arată cum trupul pacientului este pe șosea iar ambulanța, pe fundal, este răsturnată iar o lumnă din interior funcționează. Cel care a produs accidentul este un șofer care nu a acordat prioritate pentru ambulanță.

După ce impactul a avut loc, pacientul care se afla în interiorul ambulanței, a zburat împreuna cu targa pe care se afla, direct pe carosabil. Trupul acestuia, înconjurat de medici, se poate observa chiar în imagine.

În urma accidentului, șoferul ambulanței nu a pățit nimic iar medicii aflați în interiorul acesteia sunt în stare bună. De asemenea, organele de specialitate, au deschis o anchetă și vor investiga cazul în care un automobil a produs un accident unde a fost implicată o ambulanță.

Pacientul care se afla pe targa din ambulanță a murit, conform jurnaliștiilor din Moscova.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here