Părinții au băut dezinfectant pentru mâini iar copiii au rămas orfani – Cei doi părinți au rămas fără alcool

Cei doi părinți aveau cinci copii de crescut. Aceștia au ales să bea dezinfectat pentru mâini după ce au rămas fără alcool la o petrecere. Amândoi au murit în urma băuturii toxice pe care au introdus-o în corp.

Totul s-a întâmplat la o petrecere din Rusia iar tatăl copiilor ar fi murit primul dintre cei doi. Totuși, după moartea tatălui, au urmat 10 zile în care femeia încă era în viață. Din păcate și aceasta s-a stins și au lăsat în urmă 5 copii orfani.

Cei doi au participat la o petrecere din Rusia iar la un moment dat au rămas fără alcool. Decizia luată de cei doi a fost să consume dezinfectantul fiindcă conținea alcool. Districtul în care a avut loc acțiunea a fost Tattinsky din Rusia, în satul Tomtor.

Cei doi nu sunt primele cazuri care ar fi murit după ce au băut dezinfectant pentru mâini. Mama copiilor este a noua persoană din Rusia care moare în urma consumului de dezinfectant.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here