OFICIAL Incendiu la centru de plasament, copii au fost evacuați

În seara zilei de 3 decembrie a izbucnit un incendiu la un centru de plasament. Cei doisprezece copii au fost evacuați instant după ce s-a anunțat urgența. De asemenea și educatorul lor a fost salvat.

Datorită acționări prompte, toți cei care erau înăuntrul clădirii n-au pățit nimic. Toată lumea este în viață până la acest moment. Cei care au ajuns la fața locului, autoritățile, încearcă să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

Pompierii militari au stins incendiul înainte ca acesta să fi afectat orice spațiu din zonă, sau chiar pe copii de 12 ani. De asemenea Luiza Dănilă de la ISU Brașov a declarat: ”La faţa locului au fost prezente trei autospeciale de stins incendii, cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenţia promptă a colegilor mei a făcut ca acest incendiu să nu se extindă la clădirea de locuit”.

După ce autoritățiile au terminat intervenția de stingere a focului, toți cei 12 copii au putut să se întoarcă înapoi în centru.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here