Luminițele bradului de Crăciun din fața Primăriei Arad – au fost aprinse online și nu prea

Luminițele din Bradul de Crăciun din fața Primăriei Arad au fost aprinse aseară de către primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, dar și de către fiecare arădean în parte. A fost creată o aplicație specială realizată de către primărie, pentru acest eveniment, unic în fiecare an. Tot ce a trebuit făcut de către fiecare arădean a fost apăsarea unui buton la ora 19:00 fix.
Ce a spus primarul:
„Ne-am gândit la o soluție deosebită, dar sigură pentru evenimentul mult aşteptat, aprinderea luminilor bradului de Crăciun. Am creat o platformă prin care arădenii pot fi parte activă a acestui moment festiv. Invit toți arădenii să acceseze linkul şi să dea start magiei sărbătorilor de iarnă!„.

Chiar dacă este pentru prima dată în ultimii ani când cei mici nu vor putea fi prezenți pe platoul din fața Palatului Administrativ la mult așteptata festivitate a finalului de an, aceasta nu înseamnă că nu vor avea parte de surprize. Auzind că la Arad sunt cei mai cuminţi copii din lume, Moş Nicolae a pregătit o desagă plină de cadouri care vor ajunge la cei mici cu ajutorul spiridușilor. Și anul acesta bradul de peste 20 de metri a fost adus din judeţul Alba şi a ajuns în oraş miercuri seara. El a fost amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar în cursul zilei a început împodobirea lui cu ghirlande luminoase şi globuri colorate. 

Cu toată agitația creată în mediul online, totuși fizic au fost peste 200 de arădeni, cu mic și cu mare, prezenți la aprinderea luminițelor bradului.
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here