A fost aruncat în aer 150 de metri de o explozie. Mai mulți bărbați au murit în incident

Totul s-a întâmplat joi dimineața într-o stație de epurare din Marea Britanie. O explozie puternică a zguduit clădiriile din zonă iar mai multe persoane au crezut că este un cutremur deosebit de periculos. Întâmplarea a fost că o explozie la stația de epurare din Avonmouth a ucis 4 bărbați iar unul a fost aruncat 15 de metri în aer.

Cei care își desfășoară activitatea în clădiriile din zonă sunt șocați de cele întâmplate. Mai multă lume a crezut că a fost un cutremur nu o explozie.

Poliția și pompierii care au ajuns în zonă au încercat să salveze victimele însă 4 dintre acestea au decedat. De asemenea, un elicopter a survolat zona pentru a vedea dacă mai sunt victime și cum evoluează situația.

Lumea este șocată de cele întâmplate iar colegii celor care au decedat au mers să lase câteva mesaje și flori pentru aceștia. Nimeni nu ar fi crezut că o asemenea explozie putea să aibă loc în oraș.

Autoritățiile vor începe să facă o anchetă pentru cele întâmplate și să descopere care a fost motivul pentru care a explodat sonda din oraș. Bubuitura era mult prea puternică susțin cei care au auzit-o.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here