Târg de Crăciun Arad – astăzi realizăm amintiri de Crăciun alături de Claudiu Negrea și Buboi Popa Rareș

Negrea Claudiu și Buboi-Popa Rareș sunt doi tineri ai Aradului foarte pasionați de fotografie încât au transformat această meserie într-o artă perfectă. Pentru Crăciun, la fel ca în anii trecuți aceștia vă așteaptă cu fotografii unice, pentru cupluri, pentru familie sau alături de persoanele dragi vouă într-un decor spectaculos.

Ce ne spun aceștia despre ce oferă: ”Am pregătit decorul de Crăciun pentru voi, pentru că știm cât de importante sunt amintirile din cea mai frumoasa perioadă a anului. Ca să fie tabloul perfect, mai avem nevoie doar de zâmbete și voie bună, așa că vă așteptăm cu drag!”

Mai jos vă prezentăm o recenzie a unui client foarte mulțumit, iar apoi bineînțeles lăsăm POZELE să vorbească!

Recenzie: ”Vreau să împărtășesc cu voi …bucuria pe care am trăit-o alături de familia mea, într-o seara la studioul foto Buboi-Popa Rares și Claudiu Negrea… Deci, este un studio superb cu patru decoruri total diferite, fiecare special, extrem de bine realizate până la cel mai mic detaliu, am mai văzut studiouri foto dar, nu atât de perfecte…partea aceasta este doar decorul, ceea ce ne-a surprins cel mai mult a fost profesionalismul băieților, căldura cu care își întâmpină fiecare client, priceperea lor în a te transpune cu adevărat în poveste, relaxare, bucurie pe chipul lor, totul se derulează în mod natural…. După această ședință am avut impresia că am fost la o petrecere frumoasă în familie, între prieteni. Recomand cu tot dragul astfel de ședințe de familie, trezesc emoții frumoase pe care le vei ține minte ani de zile!…”

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here