POLIȚIA DIN ARAD verifică măștile iar oamenii străzii ”deranjează” cetățenii – ARAD

”În ziua de 02 decembrie 2020, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 6.350 de persoane, verificate 106 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 84 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 131 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.700 lei, dintre care 19, în valoare de 6.500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație și celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.” – IPJ Arad

Cât timp poliția s-a asigurat că măștiile de protecție sunt purtate, oamenii străzii s-au bucurat să deranjeze în continuare peisajul din Arad. Aceștia urcă în transportul public din oraș când au ei chef și se freacă de cetățeni.

Cu ceva timp în urmă a avut loc un incident extrem de neplăcut s-a întâmplat chiar în parcul UTA, unde acești oamenii ai străzi, mulți dintre ei consumând droguri, fiind catalogați de locatari ca ”drogații din zonă”, au pus stăpânire pe parc. Părinții sunt îngroziți să-și lase copii în parcul respectiv, deoarece există riscului ca aceștia să rămână cu sechele pe viață dacă acești oamenii ai străzi le-ar transmite boli de neimaginat. Un alt risc, reprezintă armele de care aceștia dispun: cuțite, seringi, briceag, obiecte din metal etc. Aceste obiecte pot fi folosite de către ”drogați” să atace orice le este în cale.

Un cititor a declarat pentru www.infoar.ro că un asemenea individ care trăgea aer dintr-o pungă de culoare gri, s-ar fi frecat de acesta în timp ce se deplasa pe data de 2 decembrie 2020. O altă persoană ar fi spus că doi indivizi care păreau drogați s-ar fi apropiat foarte tare de aceasta în timp ce stătea pe bancă, totul s-a întâmplat pe 2 decembrie 2020.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here