Medicii l-au văzut cum se spânzura dar nu puteau face nimic – #Doar în România

Un bărbat în vârsta de 68 de ani, care era infectat cu temutul virs COVID-19 era internat la Terapie Intensivă. Acesta a fost surprins chiar de medicii spitalului în timp ce s-a spânzurat.

Din păcate, aceștia n-au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. Medicii au încercat să-l resusciteze timp de 100 de minute, din păcate rezultatul a fost unul negativ.

De asemenea, aceștia au considerat că pacientul avea o evoluție favorabilă a bolii.

Managerul Spitalului Județean Galați, Alina Dobrea a declarat: ”În secţia ATI Covid a fost surprins un pacient de 68 de ani în timpul tentativei de sinucidere. Pacientul prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au imediat manevrele de resuscitare timp de 100 de minute, fără rezultat. Menţionăm faptul că pacientul a fost internat în secţia ATI Covid din data de 17 noiembrie, având o evoluţie favorabilă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie transferat către alt spital Covid”

Nimeni nu înțelege de ce acesta ar fi recurs la gestul respectiv, dat fiind faptul că evoluția bolii era una favorabilă.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here