Fetiță de 10 ani violată de 5 bătrâni, cel mai în vârsta avea 87 de ani altul era cântăreț bisericesc

Întâmplarea ar fi avut loc într-o comună din România. Fetiția de 10 ani ar fi fost violată și batjocorită de 5 bărbați cu vârste foarte înaintate. Întâmplarea a avut loc în Gârcina din județul Neamț.

Fetița ar fi fost ademenită de aceștia iar mai apoi batjocorită. Vârstele celor 5 sunt șocante. Biata fată ar fi fost expusă la niște scene oribile pentru vârsta ei.

Cei 5 bărbați aveau vârstele cuprinse între 61 și 87 de ani, toți ajungând în arestul Poliției din Neamț. De asemenea, faptele sunt destul de recente, având loc în perioada 2019-2020.

Totul devine mai sumbru când s-a aflat că unul dintre ei era fost cântăreț bisericesc. Acesta ar fi fost arestat preventiv în 10 noiembrie.

Copila de 10 ani ar fi fost ademenită cu anumite sume de bani ca mai apoi cei 5 bătrâni să profite de trupul ei.

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. Ion, aflat în stare de reţinere (…), cercetat în dosarul penal nr. 368/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru comiterea infracţiunii de viol în formă continuată (…), pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 10.11.2020 şi până la data 09.12.2020, inclusiv”, se arată în decizia Judecătoriei Piatra Neamţ, citată de Adevărul.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here