Doi POLIȚIȘTI din Arad fac lucruri minunate – lemne de foc pentru toată iarna

Doi polițiști din Arad cunoscuți pe grupurile de Facebook cu privire la starea drumurilor din județul Arad, pentru impecabilele explicații pe marginea unor subiecte de legislație rutieră, ne-au explicat cum stau și cu legislația faptelor mari. Au ajutat o familie săracă din Arad cu lemne de foc pentru toată iarna. Să le mulțumim și noi la rândul nostru și le urmăm faptele de binefacere.

Redăm mai jos, textul din postarea de pe grupul de Facebook pentru cine nu este membru în acesta.

„Larisa, am promis cā nu vei simți frigul și ne-am ținut de cuvânt. Îți dorim să ai o copilărie fericită, să crești mare și sănătoasă „Am ales să postez aici, nu pentru a vedea acțiunile noastre ca și polițiști, ci pentru că aici, pe acest grup, suntem o comunitate mare, iar fiecare dintre voi poate aduce un zâmbet pe chipul acestui copil minunat. Larisa are 9 ani și nu-și dorește altceva decât să meargă la școală, însă bunica ei care o are în grijă, are nevoie de sprijinul nostru pentru a-i asigura condiții optime de trai! În concluzie, vin cu rugămintea la cine dorește să le ajute, le poate vizita pe strada Agronomului, nr. 6 din Municipiul Arad! Mulțumesc A. N. pentru implicare!

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here