De ce cresc acțiunile Tesla înainte să fie deschisă piața?

Acțiunile companiei Tesla cresc înainte ca piața să fie deschisă. Renumita companie din America a fost evaluată la o capitalizare de peste 530 miliarde $ în ședința de tranzacționare din 2 decembrie 2020.

Tesla este extrem de cunoscută pentru mașinile sale electrice de ultimă generație. Fondatorul companiei, Elon Musk, este un antreprenor adevărat. Acesta a reușit, înainte de Tesla, să fie unul dintre fondatorii PayPal.

În cel de al treilea trimestru din 2020, compania a reușit să producă peste 140 mii de autoturisme și să vândă 139,300 dintre acestea. Tesla a obținut venituri de 8.7 miliarde $ în Q3 2020. Aceste venituri sunt în creștere cu +38% față de aceași perioadă a anului trecut.

Elon Musk, este foarte cunoscut în mediul virtual pentru postările sale pe anumie rețele de socializare. Acesta chiar a creat un stoc de băuturi sub sigla Tesla, pe care le-a vândut într-o singură zi.

De ce cresc acțiunile Tesla înainte să fie deschisă piața?

Deși acțiunile companiei Tesla au cunoscut un raliu adevărat în 2020, acestea continuă să crească. De exemplu, dacă în decembrie 2019 o acțiune Tesla valora 83$, astăzi aceasta valorează 568$.

Totuși, creșterea pare să nu se oprească aici. Joi, 3 decembrie 2020, înainte ca piața din America să fie deschisă, acțiunile Tesla cresc cu +3%. Această creștere vine în urma unui rating de ”BUY” din partea Goldman Sachs.

Compania financiară Goldman Sachs, listată la bursa din America, a oferit un preț țintă de 780$ pentru acțiunile Tesla.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here