Voi ce sumă credeți că s-a cheltuit – 6.451.107 lei – ”Reparații capitale podul Decebal peste râul Mureș din Municipiul Arad”

Cred că știm cu toții perioada în care podul Decebal a fost închis. Am așteptat toți cu nerăbdare deschiderea acestuia mai ales că ne așteptam să fie impecabil. Așa cum ne așteptăm la orice lucrare de reabilitare de drumuri și poduri.

La prima recepție am avut ghinion și redăm mai jos următoarele:

„Deoarece asfaltul a fost turnat «în valuri», lucrarea nu a fost acceptată de către Primărie, iar constructorul a fost obligat să refacă lucrarea pe cheltuiala lui”, a afirmat consilierul local municipal, Bogdan Boca.

Acum că s-a refăcut lucrarea, cred că podul este reabilitat perfect sau mai puțin ca perfectul.

În schimb suma pe care Primăria Municipiului Arad a plătit-o pentru această reabilitare a fost de 6.451.107 lei conform anunțului de atribuire la procedură simplificată pe care îl găsim aici

Bineînțeles a existat un singur ofertant, iar dacă doriți să studiați mai multe, deoarece site-ul e-licitatie.ro nu este foarte prietenos, găsiți direct anunțul de participare simplificat aici

Bineînțeles marea majoritatea dintre noi suntem fără specializare în domeniul construcțiilor mai ales, reabilitare de poduri, astfel doar prezentăm starea de fapt fără a putea comenta pe marginea subiectului cu privire la corectitudinea sumei plătite, dar cred că această sumă poate să fie folosită pentru construcția unei locuințe de cel puțin 20 camere.

Distribuie!

One thought on “Voi ce sumă credeți că s-a cheltuit – 6.451.107 lei – ”Reparații capitale podul Decebal peste râul Mureș din Municipiul Arad”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here