Să ajutăm producătorii și comercianții Aradului – astăzi ne îndulcim alături de cofetăria Karola

Toți merităm un desert bun și un zâmbet larg

Cofetăria și laboratorul de patiserie au început ca o afacere de familie, pasiunea pentru dulce, dragostea de frumos și calitatea ingredientelor fiind principiile noastre fundamentale. Poți conta pe noi pentru un zâmbet și o primire călduroasă de fiecare dată când ne vizitezi.

La noi, întotdeauna vei găsi rafturile pline cu produse proaspete: fursecuri, torturi, prăjituri, produse de patiserie, sărățele și multe altele. Dacă ai nevoie de o creație personalizată vom colabora îndeaproape cu tine pentru a obține produsul dorit.

Oferim servicii și produse de cofetărie și patiserie pentru evenimentele importante din viața ta, cum ar fi nunți, botezuri, majorate, petreceri, etc.

Nu uităm nici de clienții noștri corporate, oferind produse de cofetărie și patiserie pentru evenimente, workshop-uri, conferințe, etc.

Te așteptăm cu drag la cofetăria noastră!

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here