Pacientă lăsată în materii fecale după internare în România – Spitalul decorat cu Ordinul Meritul Sanitar

Spitalele din România sunt într-o stare extrem de jalnică. Multe dintre unitățile medicale de stat din România au ajuns la cea mai rea condiție din ultimii ani. Pacienții sunt speriați când trebuie să meargă în spitalele din țară.

De multe ori, persoanele spun că mai bine rămân și se tratează acasă decât la spital. Aceștia susțin acest lucru deoarece frica că se vor infecta cu diferite boli din spitale este mult prea mare. Pe parcursul anilor sute de români s-au îmbolnăvit mai tare dacă au mers în spital, decât dacă ar fi stat acasă.

Chiar și presa internațională a ajuns să scrie despre România și sistemul medical dezgustător pe care îl are. Din păcate o parte din personalul medical alege să plece în străinatate decât să rămână în România

Un caz șocat în Iași este o femeie de 73 de ani, care a fost lasată să zacă în materii fecale și urină. Aceasta a fost internată din cauza infectării cu virusul COVID. Femeia a fost ținută mai bine de 25 de ore la urgențe iar apoi decizia a fost de a o interna. Fiica pacientei a rămas șocată când a văzut cum era tratată mama ei.

De asemenea, un medic de la spitalul Sfântul Spiridon din Iași ar fi spus că oricum femeia o să moară. Pacienta a susținut că aceștia își bat joc de oameni.

Pe 1 decembrie, chiar autoritățile locale au decorat acest spital cu Ordinul Meritul Sanitar. Acest merit vine în urma eforturilor pe care ”eroii în alb” le-au depus în timpul pandemiei.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here