Cum să plătești impozitele, taxele sau amenzile online în Arad?

Fiecare cetățean plătește la viața lui impozite și taxe. De-a lungul timpului, acestea se plăteau în diferite spații fizice, amenajate special pentru plata acestora. Totuși, în anul 2020 lumea a evoluat iar plata poate fi făcută chiar de acasă.

Tot ce ai nevoie pentru a plăti online impozitele/taxele sau amenzii este un telefon sau un calculator și conexiune la internet. De asemenea, poți să folosești orice device care are opțiunea de a naviga pe internet.

Odată ce deschizi device-ul, tastează pe Google: ”Primăria Arad”. Prima variantă care îți apare în cale este chiar site-ul www.primăriaarad.ro, apasă click pe acesta.

Ajuns pe site-ul primăriei din Arad, vei rămâne surprins de cât de plin este site-ul de informații, unele mai utile decât altele. În materialul de astăzi, scopul nostru este să învățăm cum să plătim impozitele, taxele sau amenziile online, dacă suntem din Arad.

Dacă ați accesat site-ul www.primariaarad.ro, puteți observa pe partea dreaptă mai multe cadrane: Activități Normative, Activități Curente, Direcția Venituri și Utile. După cum am mai menționat, pe noi ne interesează să facem o plată, fie că vorbim de impozite, de taxe sau de amenzi.

Astfel că, apăsăm click pe ”Impozite și taxe locale” din chenarul – DIRECȚIA VENITURI.

După ce am apăsat click, suntem redirecționați pe o pagină numită globalpay.ro

Aici putem să selectăm dintre ”Impozite și taxe” sau ”Amenzi contravenționale”. Odată ce am selectat ceea ce ne interesează, ne introducem CNP-ul în căsuța: Cod Numeric Personal. Înainte de asta selectăm persoană fizică sau juridică.

În final, apăsăm pe ”Conectare” iar de acolo urmărim câțiva pași simpli pentru a face plata.

Metoda este 100% legală și funcționează. Aceasta îți câștigă extrem de mult timp și este oferită chiar de site-ul oficial al primăriei din Arad.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here