Raportări Wall Street înainte de deschiderea pieței – Ce rezultat au raportat companiile

Indicii futures din America prezintă o evoluție pozitivă. Aceștia urcă cu +1.04% în cazul futures Dow Jones respectiv +0.94% SP500. Astfel că, se anunță o zi cu cotații în creștere pentru acțiunile listate pe bursa din America.

Companiile care au raportat astăzi, 1 decembrie 2020, înainte ca Wall Street să se deschidă sunt: Bank of Nova Scotia, Bank of Montreal și Momo. Acestea sunt unele dintre cele mai mari companii de pe Wall Street care au raportat înainte deschiderii pieței.

Cea mai mare surpriză vine din partea companiei Bank of Montreal, a cărui rezultat este cu +21.92% peste cel așteptat. În cazul Bank of Nova Scotia, rezultatul este cu +16.30% peste cel așteptat și +2.43% pentru Momo.

În tabelul de mai jos puteți observa rezultatul pe acțiune raportat de fiecare companie în parte. De asemenea, rezultatul obținut este comparat cu cel estimat.

Acțiunile BNS au crescut cu +0.86% în premarket, BMO cu +1.14% iar MOMO a scăzut cu -3.13%.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here