IPS Teodosie ”Sufletul e mai important decât trupul” credincioșii nu mai acceptă alte restricții

În urma desfășurării evenimentului de la Peștera Sfântului Andrei, IPS Teodosie a declarat că sufletul e mai important decât trupul iar credincioșii nu vor mai accepta alte restricții.

Acesta a amintit despre autonomia Bisericii față de țară, aducând în discuție modul în care s-a desfășurat pelerinajul. IPS Teodosie susține că a fost încălcată autonomia față de stat, dreptul la religiozitate.

De asemenea, acesta a spus că credincioșii nu vor mai accepta alte restricții de Crăciun. Motivul este că închiderea Bisericii le aduce tristețe. Din punctul lui IPS Teodosie, tristețea este început de boală.

Cât timp o națiune întreagă încearcă să treacă peste pandemia creată de virusul COVID-19, pare că Biserica este în lumea ei. Tot efortul pe care România a început să-l depună din primele luni ale anului poate fi greu încercat. Riscul de infecție cu virusul COVID-19 la o adunare atât de mare precum una religioasă, este ridicat.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here