SUV Tesla a întrecut un Audi R8 pe pistă

Mașinile Tesla stârnesc extrem de multe controverse. Acestea sunt formidabil de puternice și din cauza cuplului electric, pot atinge viteze uimitoare în câteva secude. Este adevărat că, datorită faptului că SUV-ul Tesla este electric, a avut un avantaj la start.

La prima vedere Tesla Model X pare o mașină de familie. Teoretic, chiar este o mașină de familie, un SUV. În acest autoturism încap 7 persoane, iar viteza nu este redusă cu mult.

Într-un video postat pe internet, Jeremy Clarkson era la volanul unei mașini Tesla, când a făcut o întrecere cu un Audi R8. Din start, Tesla a pornit cu un avantaj. În final, competiția a fost câștigată de Tesla Model X.

Prețul unui Tesla Model X poate să înceapă și de la 79,000$. Totuși, trebuie luat în considerare că tehnologia produsă de Tesla este extrem de avansată. Fanii acestui brand iubesc mașinile produse de companie.

Se spune că, în America ar exista și câteva culte speciale pentru cei care îndrăgesc Tesla.

Într-adevăr, mașinile produse de aceștia sunt cu adevărat spectaculoase. Geniul din spatele companiei Tesla este chiar Elon Musk, unul dintre fondatorii PayPal. Compania PayPal a fost ulterior cumpărată de cei de la Ebay.

Acțiunile Tesla se vând la un preț de 567$, cu -3.10% mai ieftin decât la finalul ședinței de tranzacționare din 27 Noiembrie 2020. Compania este evaluată de investitori la 538 miliarde $.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here