Pelerinaj interzis și nu prea IPS Teodosie ”Mă împărtășesc în fiecare zi și COVID-ul moare”

În teorie, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei și la slujbă ar fi putut participa doar cei care locuiau în comuna Ion Corvin. Din păcate, se pare că această reglementare a fost doar pe hârtie, iar realitatea ne-a arătat altceva.

Persoanele care s-au îndreptat spre Peștera Sfântului Andrei au putut observa coloane de autoturisme. De asemenea, în ciuda reglementărilor oamenii legii chiar le-au permis accesul credincioșilor la mănăstire. Trebuie menționat că aceștia au fost legitimați înainte.

Bilanțul celor prezenți la mănăstire pentru sărbătoarea Sfântului Andrei a fost de sute de pelerini din toată țara. Întâmplarea face ca de la primele ore ale zilei de 30 Noiembrie 2020, credincioșii care ar fi venit pentru această sărbătoare să fii găsit filtre ale poliției mai înțelegătoare.

De asemenea, un participant la pelerinaj a mărturisit că deși ar primi 5 amenzi, acesta tot ar merge la Sfântul Andrei. Observăm cum, o astfel de sărbătoare ar putea să încalce legea chiar și de 5 ori, fiindcă puterea și chemarea ar părea mai puternice decât orice regulă.

Un participat care ar fi părut aprins a declarat: ”Doamne ajută! Stop mască, stop vaccin! Stop restricții lui Hristos!”.

Totodată chiar Înaltpreasfințitul Teodosie a venit pe 29 Noiembrie 2020 să înceapă a oficia slubja la Peștera Sfântului Andrei cu actele doveditoare pentru a avea acces.

UPDATE

# infoar info arad informatii arad

FOTO: www.gazetadenavodari.ro

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here