BREAKING NEWS – Peste 982 de români sunt dați dispăruți IMAGINI cu aceștia

Un număr de peste 982 de români sunt dați dispăruți de Poliția Română. Până la acest moment nu se cunoaște exact cauza dispariției lor, sau dacă mai sunt în viață.

Printre aceștia se numără și persoane cu vârsta înaintată, unul dintre ei fiind născut chiar în 1953. De asemenea, o fată născută în anul 2001 se află pe lista celor dați dispăruți.

Oricine recunoaște o persoană din listele de mai jos poate să anunțe autoritățile la numărul de telefon 112. Totodată, o raportare din 2013 – 2014 arată că în Europa au fost 2,375 de copii, victime ale traficului de persoane. Majoritatea dintre aceștia, doi din trei copii sunt cetățeni europeni. Majoritatea cazurilor venind din Bulgaria, Ungaria, Olanda, Polonia și România.

De asemenea, nu este exclusă posibilitatea ca multe dintre persoanele indicate ca fiind dispărute să fii plecat de bună voie, încercând să-și ascundă urma.

Mai multe imagini cu aceștia pot fi găsite pe site-ul Poliția Română.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here