AVERTISMENT Hoți în zona VLAICU lângă Real – ”A încercat să-mi spargă mașina”

O tânără tânără a declarat că în jurul orei 9 seara, pe 30 Noiembrie 2020, în zona Vlaicu aproape de Real, cineva a încercat să-i spargă mașina.

Trebuie menționat că zona Vlaicu este o zonă deosebit de periculoasă din cauza oamenilor străzii care își fac câteodată apariția. Aceștia pot fi extrem de agresivi dacă nu obțin ceea ce doresc. Un tânar a declarat că un om al străzii din zona respectivă a scos o siringă la acesta.

Aceasta a intrat timp de 10 minute să-și facă cumpărăturile iar când a ieșit a rămas șocată. Odată ajunsă la mașină, tânara a observat că portiera nu se deschidea. După mai multe încercări, portiera s-a deschis.

De asemenea, aceasta a văzut urme de vopsea luate de pe ușă, portiera fiind foarte îndoită. Tânăra a postat pe rețeaua de socializare Facebook întâmplarea. Aceasta a întrebat dacă a mai pățit cineva așa ceva în zona respectivă.

Speriată, aceasta și-a întrebat prietenii virtuali dacă să apeleze la poliție.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here