AVERTISMENT Bătrână găsită moartă în curte, vecinii au auzit: ”Hoții, hoții” – Posibilă crimă

În seara din 29 Noiembrie 2020, o bătrână a fost găsită fără suflare chiar în curtea casei sale. Femeia era în vârsta de 83 de ani, iar întâmplarea pare să fie un jaf. Totuși anchetatorii iau în calcul două variante: un accident sau o crimă.

Trebuie menționat că bătrâna locuia singură în casa sa. Moartea acesteia este inexplicabilă pentru vecinii ei, aceștia considerând că femeia a fost ucisă. Vecinii au auzit-o strigând hoții hoții, potrivit Nelei Mușat.

Moartea suspectă și jaful a pornit groaza în orașul Buftea. Din păcate, femeia de 83 de ani a decedat iar trupul acesteia era în curtea casei. Persoanele care au gasit cadavrul bătrânei au sunat imediat la 112.

De asemenea, la fața locului au ajuns și criminaliști care fac cercetări și ridică mai multe probe. Interesant este că, la ccolțul străzii au fost găsite și câteva haine. Toți cei din zonă trăiesc cu o groază că un criminal ar putea să fie liber și să-și continue activitatea printre ei.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here