UPDATE – Minora de 15 ani răpită de pe stradă a fost găsită – Fata a fost plimbată

Conform Poliția Româna o fetiță de 15 ani din Odorheiul Secuiesc, pe numele ei Suketes Eva, a fost răpită. Ora indicată de aceștia este 17:40, momentul când s-a făcut sesizarea.

Extrem de grav este că, în timp ce aceasta se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost smulsă cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri. Mașina este marca Audi, iar aceasta s-a deplasat în direcția opusă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție pentru identificarea autoturismului.

UPDATE 12:00 ( 01.12.2020)

Minora Siketes Eva, în vârstă de 15 ani a fost găsită. Aceasta a venit pe 01 decembrie la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș împreună cu unchiul său. Fata a declarat că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, apoi a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureș. Chiar unchiul fetei a găsit-o pe aceasta în autogara din Târgu Mureș.

Totuși, cercetările vor continua în misteriosul caz de la Târgu Mureș, unde tânăra de 15 ani a fost răpită de pe stradă într-un autoturism de culoare gri. Mecanismul ”Alertă răpire copil” a fost declanșat în acest caz. Totul s-a întâmplat foarte repede.

UPDATE

# infoar informatii arad info arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here