UPDATE Accidentul a fost produs de un tânăr de 22 de ani cu mașină marca BMW – Pasageri de 36 respectiv 63 de ani

Groaznicul accident care a avut loc pe podul de la Subcetate în Arad la ora 19:48 ar fi fost produs de șoferul autoturismului marca BMW.

Acesta este în vârsta de 22 de ani, iar pasagerii din mașină aveau 36 respectiv 63 de ani. Cel mai grav rănit este chiar șoferul.

Conform IPJ Arad tânărul a intrat în coliziune cu parapetul metalic, pe urmă cu un stâlp metalic de iluminat stradal. Cel mai grav rănit dintre cei 3 este tânărul de 22 de ani.

În urma acestui accident s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Reamintim că accidentul a avut loc în seara zilei de 29 Noiembrie, în jurul orei 19:30, iar un autoturism marca BMW ar fi intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe pod.

Până în acest moment, polițiștii nu ar fi putut să facă testul de alcool din cauza stării grave în care șoferul se află. Totuși vor fi luate probe biologice.

Un urmăritor a declarat că în urmă cu câteva zile ar fi observat același model de mașină gonind pe străzile din Arad cu o viteză uimitoare, totodată nereușind să mențină o direcție anume. Acesta a precizat că mașina se deplasa în zig-zag.

# infoar info arad informatii arad infoarad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here