OFICIAL Infectată cu coronavirus s-a sinucis la SPITAL – ”ce se întâmplă aici”

Pandemia de coronavirus face ravagii pe toată planeta. Mii de oameni mor din cauza acestui virus, iar alte sute de mii consideră o glumă tot ce se întâmplă.

Din păcate, chiar în România s-a întâmplat ca o persoană internată la spital care era infectată cu coronavirus să se sinucidă. Cetățenii cunosc foarte bine ce fel de condiții există în spitalele din țară, existând cazuri în care pacienții au decedat fiindcă au mers la spital.

Spitalele din România sunt într-o stare extrem de slabă, unele dintre acestea fiind cuiburi de boli foarte periculoase, iar pacienții se supun unor riscuri mari.

Deși personalul medical din țară ar părea să fie pregătit, investițiile în sistemul medical românesc sunt mult prea mici pentru ca o țară întreagă să poată beneficia de servicii de calitate.

Întâmplarea a avut loc vineri spre sâmbătă noaptea într-un spital din Bistrița. Femeia era în vârsta de 55 de ani.

Aceasta a fost internată pe data de 23 noiembrie, fiind considerată cu o formă medie de infecție.

Doamna în cauza și-ar fi aplicat două înjunghieri, iar în urma acestora ar fi decedat. Pacienta a fost găsită într-o baltă plină de sânge în salonul unde aceasta a fost internată.

Lumea este șocată de gestul făcut de femeie, având în vedere că era în faza de îmbunătățire. Femeia era de origine chiar din Beclean, fiind internată la spitalul din bistrița.

Urmărește Infoar.ro pentru mai multe informații.

# infoar infoarad informatii arad

Distribuie!

One thought on “OFICIAL Infectată cu coronavirus s-a sinucis la SPITAL – ”ce se întâmplă aici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here