AVERTISMENT – Atac de tip mafiot la ARAD posibil pe motiv politic

În noaptea de 27 Noiembrie 2020, un tânăr care are implicații politice a constatat că mașinile pe care le deținea au fost atacate într-un mod tipic mafiot. Cei care au atacat mașinile n-au furat nimic, tânărul considerând acest gest pură intimidare la adresa lui.

Acesta a chemat poliția iar o anchetă este în desfășurare, fiind prezenți și criminaliști la fața locului. Tânărul susține că atacul de tip mafiot a avut loc la ora 01:00 cand acesta a auzit o ”bubuitură” în fața casei. Desigur nu este exculs să fii fost trase câteva gloanțe, însă până la acest moment nu sunt astfel de dovezi.

De asemenea, acesta mai face legătura cu primarul din comuna acestuia care nu a reușit să-și pună ”omul” în funcția de viceprimar. Toatâ întâmplarea a avut loc în comuna Livada din județul Arad.

Totodată acesta a declarat că: ”Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie. Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau motiv în plus să continui proiectul politico-administrativ la care m-am angajat.”

#infoar #infoarad #informatii #arad #info #arad

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here