Acțiunile companiei IMOTRUST ARAD au crescut cu +9.68% la Bursa de Valori București

Aradul se bucură de un succes chiar și pe Bursa de Valori București, prin compania IMOTRUST ARAD, a căror acțiuni au crescut cu +9.68% la finalul ședinței de tranzacționare din 27 Noiembrie 2020.

Conform investitorilor, compania este evaluată la peste 7 milioane de lei iar o singură acțiune IMOTRUST ARAD costă doar 0.0170 RON. Totuși, prețul acțiunilor IMOTRUST ARAD nu se află la cel mai înalt nivel atins de la listarea companiei. În luna martie 2017, prețul unei acțiuni IMOTRUST ARAD valora 0.0300 RON, aproape dublu față de prețul actual.

În semestrul 2 din 2020, aceștia au avut o cifră de afaceri care a depășit 2 milioane RON. Totuși, compania a realizat o pierdere netă de 970 mii RON în semestrul 2 din 2020.

De asemenea, datoriile companiei s-au diminuat cu aproape 4 milioane RON de la începutul anului 2020. Cei care doresc să investească în bijuteria arădeană listată la Bursa de Valori București, o pot face extrem de simplu. Tot ce trebuie făcut este să contactați o companie de brokeraj și să vă deschideți un cont la aceștia, iar apoi achiziția e la un click distanță.

De exemplu, unul dintre cei mai respectați și renumiți brokeri din țară se află chiar la Arad, aceștia sunt IFB FinWest. Totuși, trebuie să luați în considerare că investiția în instrumente financiare, cum ar fi acțiunile reprezintă un risc. Înainte de a plasa o investiție consultați-vă cu o persoană specializată.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here