”PINA” când atâta școală la CTP ARAD? Acest lucru îi costă pe călători 3 lei

După cum se știe, Compania de Transport Public din Arad oferă servicii extrem de slab calitative la prețuri exagerat de mari. Tramvaiele care circulă în Arad sunt unele dintre cele mai vechi tramvaie folosite de alte națiuni. Mirosurile puternice care sunt în interiorul tramvaiului îți asigură din start o călătorie ”pe cinste”.

De asemenea mizeria este la ea acasă în aceste tramvaie pline de tot felul de microbi. CTP Arad practică prețuri exorbitante la biletele sau abonamentele pe care cetățenii sunt nevoiți să le cumpere fiindcă nu toată lumea are bani de taxi sau mașină proprie. Cei de la CTP sunt cât se poate de conștienți că foarte mulți minori sau diferite persoane care nu au mașină proprie ori nu își permit un taxi vor circula cu tramvaiele acestora.

Aceștia chiar exploatează nevoia oamenilor de transportul în comun, practicând prețuri ridicate exact ca într-un oraș mare și civilizat unde tramvaiele sunt moderne și igienizate.

La stația de la gara CFR, pe unitatea CTP Arad sunt afișate mai multe foi care informează cetățenii cu diferite aspecte legate de transportul în comun. Marea gafă este că ”Abonamentele de elevi se vor elibera incepand cu data de 01 pina in data de 10 a lunii curente”. Cei de la CTP n-au auzit de diacritice sau de cuvântul ”până” ci doar de pina. Ce este pina, numai aceștia știu.

Deoarece compania se respectă, vedem un anunț în care scrie ”Acte necesare pt. eliberarea Abonament Studenti 50% reducere”. Un profesionalism de toată frumusețea aruncat în ”pt.”.

”Pt. nea Costiclă un abonament pina in centru si inapoi.”

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here