AVERTISMENT – Picați pe capete la gara din Jimbolia ”ce se întâmplă aici” IMAGINI

Pandemia de COVID-19 a făcut ravagii pe toată planeta, iar România nu a fost exclusă din lista neagră a victimelor acestui virus. Vedem că numărul celor infectați de COVID-19 poate să pară volatil la prima vedere, însă este pe un trend ascendent.

Restricțiile pentru a preveni acest virus sunt din ce în ce mai severe, iar cei care le încalcă pot risca sancțiuni extrem de grave, iar amenzile nu sunt deloc ușor de suportat. Pe 20 Noiembrie 2020, Poliția Română a comunicat activitatea de control în trenuri și stațiile de cale ferată, astfel că amenziile s-au ridicat la 116,040 de lei, iar multe dintre acestea au fost pe motivul combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Deși gara din orașul Jimbolia nu are un flux atât de mare de persoane precum cele mai mari gări din România, nu putem spune că nu au existat cazuri de persoane infectate de virsului COVID-19 care au tranzitat această gară fără să respecte reglementările în vigoare.

În dimineața zilei de 25 Noiembrie, în jurul orei 5:30 în gara din Jimbolia s-au descoperit trupurile a două persoane care erau în viață, la prima vedere, datorită respirației puternice care se putea auzi în interiorul acestei gări.

Important de menționat este că cei doi bărbați s-au poziționat strategic, unul dintre ei aflându-se chiar la intrarea din interiorul gării iar cel de al doilea mai aproape de caseria unde călătorii erau nevoiți să meargă pentru achiziția unui bilet de călătorie.

Gara din Jimbolia este cunoscută pentru mirosul său extrem de urât emis de trenurile companiei RegioTrans, iar unii călători s-au plâns că din cauza mirosului și poluării s-au simtit extrem de rău. Au existat persoane care erau foarte aproape să verse din cauza acestor mirosuri. De asemenea, mirosul probabil nociv și toxic care este emis de trenuri, se simte extrem de puternic în jurul acelei ore dacă trenul este pornit.

Până la acest moment, se consideră că cei doi bărbați sunt în viață.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here