A venit la nuntă cu 6 iubite, toate fiind gravide pe motivul ”Ne trăim viața”

În timp ce planeta încearcă să găsească un leac pentru virusul COVID-19, noi tehnologii și să evolueze, tânărul a venit la nuntă cu 6 iubite toate fiind gravide iar acesta a declarat: ”Ne trăim viața”.

Bărbatul părea foarte fericit în poza pe care a ales să o pună pe internet alături de cele 6 doamne gravide la nuntă. Chipul acestuia arăta un zâmbet extrem de larg, iar ochii exprimau adevărata fericire. De asemenea, domnul a ales să poarte un costum roz, pe când toate cele 6 doamne purtau o îmbrăcăminte gri, astfel că acesta era cel scos în evidență.

Apariția la nuntă a fost senzațională, iar bărbatul a precizat că este tatăl tuturor copiilor. Acesta este un foarte cunoscut patron al cluburilor de noapte din zonă.

Numele complet a domnului este Mike Eze-Nwalie Nwogu, fiind foarte cunoscut pe rețelele de socializare sub denumirea prettymikeofflagos sau Pretty Mike. Acesta este urmărit de peste 298.000 de persoane doar pe pagina sa de Instagram.

De asemenea, Pretty Mike le-a luat pe fiecare dintre cele 6 femei la rând ca să le mângâie ferm partea abdominală, sărutând pe una dintre acestea chiar în zona aceea.

Acesta se descrie ca fiind un antreprenor, un entertainer, marketing executive și nightlife aficionado. Toată întâmplarea a avut loc la nunta unui prieten, iar gestul bărbatului a rămas în istorie, făcând o adevărată figură la nuntă. Toate cele 6 femei păreau să fie fericite când acesta le-a mângâiat tandru.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here