OFICIAL ARĂDEAN a încălcat legea ”să fac o românească” – cât de gravă este fapta

Cu puțin timp în urmă au avut loc alegerile locale, iar toți cetățenii localităților din România au trebuit să-și aleagă primarul care să-i conducă în următorii 4 ani. Dacă într-o localitate din România, primarul ales a fost chiar fostul primar însă de data aceasta era decedat, se pare că după puțin timp în orașul Arad primarul a început să încalce legea sub vorba ”să fac o românească”.

Orașul Arad este extrem de cunoscut pentru problemele care le are, mai ales cele legate de oamenii străzi deosebit de periculoși, care pot deține asupra lor diferite substanțe sau arme letale putând să ducă chiar la decesul victimelor în caz de atac. Astfel că, orașul este plin de cuiburi de astfel de personaje care pun viața cetățeniilor în pericol, iar autoritățile par să nu facă nimic.

De asemenea, transportul public din Arad este unul extrem de slab calitativ și foarte scump în comparație cu orașul apropiat Timișoara. Unii cetățeni chiar consideră că se dorește umilirea lor prin practicarea unor prețuri extrem de mari pentru condițiile de slabă calitate.

Problemele orașului nu se termină aici, iar primarul printr-o transmisiune live pe Facebook și-a continuat parcă infinita activitate de a merge cu mașina prin oraș prezentând diferite peisaje. Într-un live recent, acesta a dorit să intre pe o strată unde accesul era interzis. Deși acesta a observat semnul că accesul este complet interzis, a decis să intre cu mașina sub vorba ”să fac o românească”.

Vedem că orașul Arad este plin de ”o românească”, iar primarul a subliniat acest lucru prin gestul său care a dus la încălcarea legii intr-un mod extrem de intenționat. De asemenea, primarul poartă un costum foarte elegant la volanul unei mașini de tip Dacia.

Primăria Arad este cunoscută pentru mașinile extrem de scumpe parcate în zona acesteia, unii considerând aceste mașini bolizi pe 4 roți.

După această întâmplare am putea spune că ”româneasca” e la ea acasă în orașul Arad, iar oamenii străzii își fac de cap cum vor, împreună cu transportul public din Arad. Mai nou vedem cum însuși primarul încalcă legea în mod intenționat.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here