OFICIAL – Procesul de îmbătrânire inversat în ISRAEL – 35 de oameni au testat cu succes

Este cât se poate de evident că omenirea are o singură traiectorie de mers, iar aceasta este în sus – evoluția. O simplă observație în jurul nostru ne poate arăta cât de mult s-a schimbat lumea pe care o cunoșteam acum câtiva ani, cu cea actuală.

Recent, oamenii de știință din Israel ar fi inversat procesul de imbătrânire celulară chiar la oameni. Pentru acest lucru au fost făcute teste, iar în urma procesului care durează aproximativ 3 luni, aceștia au inversat procesul de îmbătrânire pentru 35 de persoane.

Din acest moment, rezultatele acestor teste considerate de anumite persoane revoluționare, oferă speranța pentru tratamentele viitoare ani-îmbătrânire.

Însuși profesorul de la Universitatea din Tel Aviv, Shai Efrati a declarat: ”Am demonstrat nu numai că se poate încetini procesul previzibil al declinului, ci putem inversa fundamental procesul de îmbătrânire. Putem să lungim telomerii și, respectiv, să reducem cantitatea de celule îmbătrânite.

Un reporter de la Observator, Ana Constantin a spus că acest tratament poate da timpul înapoi și cu 25 de ani.

Important de menționat este că, în 2009, trei savanți americani au primit premiul Nobel pentru descoperirea mecanismului prin care cromozomii sunt protejați de telomeri.

După cum puteți vedea, indiferent de industrie, omenirea dorește și arată evoluție. Forța și mintea umană este capabilă să ajungă pe noi culmi, la care puțini dintre noi ne-am gândit.

Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The maximum upload file size: 128 Mo. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here